Projecten

Projectoverzicht:

IT Buiding

In opdracht van IT Building heeft Deene Elektrotechniek de complete bekabeling verzorgd  ten behoeven van A/V presentatie systemen, gebouw automatisering, touch applicatie’s en clickshare

Onder ander op de locaties:

prodock5prodock3prodock2rka3

Renovatie Havengebouw te Amsterdam

In 2014 heeft een renovatie in het Havengebouw te Amsterdam plaats gevonden. De receptie op de begaande grond en het restaurant op de eerste verdieping hebben een compleet nieuw modern uiterlijk gekregen.

Havenzaal Port of Amsterdam

Op 25 januari is de Havenzaal feestelijk geopend door Dertje Meijer (CEO Havenbedrijf Amsterdam). De zaal is ingrijpend verbouwd en inmiddels voorzien van een spanplafond met ledverlichting, een eikenhouten vloer, prachtige nieuwe tafels en stoelen. Door het verwijderen van een van de pilaren is de bruikbaarheid enorm vergroot.
De zaal is hierdoor geschikt voor vergaderingen (max 40 personen), een theateropstelling (max 60 personen) en een receptie (max 90 personen). Het ontwerp is van Fokkema architecten en is getekend rondom een museaal schilderij van Hobbe Smith. Een bouwteam is o.l.v. Patricia Haks (Hoofd Algemene Zaken) zeer intensief bezig geweest om het ontwerp te realiseren. Van de verbouwing is een film in timelapse gemaakt.

Primark

primark-logoPRIMARK-ARNHEM-OPENING

In opdracht van Kersten Retail heeft Deene Elektrotechniek de complete regeltechnische bekabeling voor de Primark filialen in Zaandam, Almere,  Arnhem, Apeldoorn en Venlo verzorgd.